• Contributie seizoen 2019-2020

  De contributies zijn vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 27 juni 2019, en staan in onderstaand overzicht..

   

  Net als vorig jaar zal de contributie in rekening gebracht worden via ClubCollect. Rond 1 september ontvangt iedereen via ClubCollect een SMS en e-mail met daarin een link naar de persoonlijke betaalpagina. Hier kun je de factuur inzien, downloaden en betalen. Je kunt kiezen om de contributie in een keer of in 4 termijnen te betalen, maar houd er rekening mee dat ClubCollect voor betaling in termijnen per termijn administratiekosten in rekening brengt. Betalen van de factuur kan via IDEAL of automatische incasso (betalen in termijnen kan alleen via automatische incasso). Controleer ook of je contactgegevens op de ClubCollect betaalpagina correct zijn en wijzig deze indien nodig.

  Ook is er weer de mogelijkheid om een gezinsfactuur te ontvangen. Indien je dit wilt kun je dit via een e-mail aan penningmeester@sportingmartinus.nl laten weten. Graag duidelijk aangeven om welke familieleden het gaat.

  Nieuw dit jaar is de team contributie. Voor alle senioren en veteranen teams (met uitzondering van de zaterdag 1, zondag 1, zondag 2 en zondag) kan dit jaar voor teamcontributie worden gekozen. Hierbij betaalt een team voor 16 spelers, terwijl het maximaal 21 spelers mag inschrijven. Het team bepaalt zelf hoe deze kosten over de teamleden worden verdeeld. Let op: na opgaaf van de verdeling bij de penningmeester ligt de verantwoordelijkheid tot betalen bij het individuele lid. Indien een team gebruik wilt maken van deze regeling kan de aanvoerder contact op nemen met de penningmeester.

  Wat betreft de contributie inning hanteert het bestuur onderstaande tijdslijn:

  • 1 september 2019: versturen ClubCollect facturen en link persoonlijke betaalpagina
  • 30 september 2019: uiterste betaaldatum volledige contributie of eerste termijn
  • 1 oktober 2019: eenmalige aanmaning vanuit bestuur aan wanbetalers. Wanbetalers krijgen eenmalig de kans om binnen een maand alsnog te betalen of een betalingsregeling te treffen
  • 1 oktober 2019: na-run 1 voor nieuwe leden (lid geworden na 1 september 2018, uitsluitend mogelijk in 1 of 2 termijnen)
  • 1 november 2019: communicatie wanbetalers run 1 dat zij een speelverbod opgelegd krijgen. Indien er per 1 december 2019 geen betaling is ontvangen wordt de factuur overgedragen aan het incassobureau
  • 1 januari 2020: na-run 2 voor nieuwe leden voor halve contributie (uitsluitend betaling in 1 termijn mogelijk)
  • Leden die na 1 januari 2020 lid worden moeten de (halve) contributie direct betalen op de club bij eerste keer spelen

  Het bestuur hoopt jullie op deze manier voldoende ge├»nformeerd te hebben over de contributies van aankomend seizoen. Wanneer je over bovenstaande nog vragen hebt kun je deze stellen via penningmeester@sportingmartinus.nl.

  Selectiebijdrage
  Bovenop de contributie rekenen we voor selectieteams dus een extra bijdrage. De meeste selectieteams trainen 3x per week trainen en maken dus meer gebruik van de faciliteiten, ook hebben zij (vaak) betaalde en (altijd) gediplomeerde trainers bij de trainingen en wedstrijden voor 4x per week. Daarnaast wordt 10 EUR uit de verplichte trainingset uit deze bijdrage betaald.

  Namens het bestuur,

  Ritchie Nanninga

  Penningmeester