• Technische Staf: Jeugdselecties 2020-2021 krijgen vorm

  27 mei 2020
 • Net als andere jaren zijn wij vanaf januari altijd al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende  komend seizoen, in dit geval gaat het om het nieuwe seizoen 2020-2021. Hierbij dient rekening te worden gehouden met tal van factoren, zoals interne en externe stages, gesprekken met trainers, coördinatoren en spelers, inspelen op externe wijzigingen aan bijvoorbeeld de kant van de KNVB inzake jeugdpiramide, overgang van junioren naar senioren etc.

  Het Corona virus heeft veel wijzigingen gebracht in de levens, werkomstandigheden, thuissituaties van veel mensen, maar zeker ook van sportend Nederland. Achter de schermen (en op de schermen middels video bellen) zijn we wel doorgegaan met de voorbereidingen maar het persoonlijke contact werd node gemist. Elkaar in de ogen kijken, even high five-en, knuffelen en een biertje drinken was er helaas niet bij. Toch zijn we met elkaar in staat gebleken om de Technische Staf voor volgend seizoen voor een groot deel al vorm te geven. En…aangezien velen altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn, volgt hierna een overzicht.

  De trainersstaf voor de jeugdselectie teams ziet er voor het seizoen 2020-2021 als volgt uit: 

  O19-1:             Robin Telkamp

  O19-2:             vacant

  O17-1za:         Dennis Baars

  O17-1zo:         Stanley Simson

  O16-1za:         Marco Meeuwis

  O16-1zo:         Siem Klok (Speler A-selectie)

  O15-1:             Bart Ploeger

  O15-2:             vacant

  O15-3:             Yannick Meerbothe/ Daan Swinkels

  O14-1za:         vacant

  O14-1zo:         Georg Meisl

  O13-1:             Willem Sinnige

  O13-2:             Vincent Schoen

  O13-3:             vacant

  O12-1:             vacant

  O12-2:             Anne van Kinschot (jeugdspeler)

  O11-1:             Mitchell Engel

  O11-2:             vacant

  O10-1:             Jeneesh Ponniah

  O10-2:             Luka Misumi (Jeugdspeler)

  O10-3:             Pelle Koren (jeugdspeler)

  O9-1:               Neal Kaas

  O9-2:               Frank Berkhout

  O9-3:               Stijn Nieboer (Jeugdspeler)

  O8-1:               vacant

  O8-2:               vacant

  Dennis Baars, Bart Ploeger en Mitchell Engel zijn nieuw bij de club (welkom mannen!) en zullen in een later stadium nader worden geïntroduceerd.

  Verder mag zeker niet vergeten worden dat Nikkie van de Vuurst gaat beginnen aan een opleiding aan de PABO en dit helaas niet kan combineren met het trainerschap en het drukke gezinsleven. Nikkie blijft gelukkig wel actief als bestuurslid en kan onze verrichtingen nauwgezet volgen. We hopen dat zij in de toekomst weer ruimte krijgt om zich weer actief op de velden te begeven en onze jeugdteams te begeleiden.  

  Verder nemen wij voor nu  afscheid van Dennis Hoogenboom (o13-1, ivm werk) Corbin Westerbeek (o12-2, ivm studie) en David Kasse (o19-2). We zijn verheugd dat veel jeugdspelers volgend seizoen weer training willen geven aan onze lagere jeugdteams (afgelopen seizoen 37 in totaal!). Sommige jeugdspeler trainers kunnen het helaas niet meer combineren met hun school en zullen komend seizoen niet doorgaan. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het enthousiasme waarmee jullie het afgelopen jaar hebben gewerkt. Wellicht kunnen jullie het in een volgend seizoen weer oppakken.

  Voor de vacante teams worden er inmiddels gesprekken gevoerd met diverse trainers en zal de definitieve verdeling over de teams later plaatsvinden. 

  Namens de Technische Commissie,

  Neal Kaas
  Hoofd Jeugdopleiding